Har ni ett problem? Då har vi en lösning!

Process Instrument AB

Process Instrument AB är ett Jämtländskt familjeföretag som grundades 1981. Huvudsysslan har varit projektering, försäljning, service och installation av Process tekniska Instrument. Våra största kunder är kommunala VA-anläggningar, samt industrier med behov av att enkelt kunna övervaka och reglera sin process. Förutom egna produkter samarbetar vi med flera av landets instrumentleverantörer och kan tillhandahålla utrustning för de flesta behov.

Under 2003 kommer vi att gå över och arbeta mer med speciallösningar för företag inom verkstads- och tillverkningsindustrin. Där erbjuder vi Konstruktionshjälp och Riskanalyser för CE märkning, Tillverkning av specialmaskiner och framtagning av prototyper, samt Materialhantering.
Vi har många års erfarenhet av tekniska lösningar inom de flesta områden för industrin, vi känner oss säkra på att klara av att föreslå en lösning, såväl inom produktionsproblem i logistik, materialhantering, specialmaskiner och elektriska problem. Och har vi inte lösningen själv så löser vi garanterat problemet med någon av våra samarbetspartners.

Uppringande Larmsändare som arbetar med det fasta telefonnätet eller trådlösa system som arbetar via radioöverföring eller med digital GSM-teknik har varit en produkt som vi arbetat med under en längre tid. Vi har därför erfarenhet för att hjälpa er med en passande lösning.

                                       

 


© Process-Instrument AB | Box 41, 835 21 Krokom| Ringvägen 30, 835 32 KROKOM
Tfn: 0640-616 40 | Fax: 0640-68 14 36 | E-post: info@processinstrument.se